top of page

Hallo! ik ben Marieke,
een Drentse, opgegroeid in dorpen als Taarlo, Rolde, Grolloo en Assen - Stad. Hierna was het tijd voor een echte stad en ging ik op kamers in Groningen. Na mijn afstuderen aan de Hanze Hogeschool - Academie Minerva maakte ik nog een uitstapje naar Den Haag om daar te wonen en werken als grafisch ontwerper. Maar het Noorden bleef trekken, dus keerde ik terug naar Groningen. Hier woon ik nu met Rogier en onze kinderen Lynn en Mick.

Nog altijd werk ik als grafisch ontwerper. Sinds 2007 doe ik dat voor mijzelf onder de naam, dit's grafisch ontwerp. Als ontwerper werk ik veel achter de computer, maar ook werk ik graag met mijn handen alleen door tijd te kort komt dit er vaak niet van. Naast ontwerpen hou ik erg van mooie dingen, in 2019 bedacht ik de naam dingen die ik leuk vind, om onder die naam een collectie samen te stellen van toffe producten die bijzonder zijn door hun eenvoud en/of het mooie verhaal achter het product. Deze items vind je in mijn webshop.

Daarnaast creëer ik, in de tijd die over is, mijn eigen leuk dingen. Deze zul je zo af en toe ook voorbij zien komen in m'n shop, zoals rond kerst mijn collectie kerstkaarten of engeltjes gemaakt van papier.

Kortom een site met dingen die ik leuk vind, waarvan jij misschien ook zegt:

'Leuke dingen hier!'

Wil je op de hoogte blijven? Volg mij via:

@dits_dingendieikleukvind.nl

IMG_4491_edited.jpg

over dingen
die ik
leuk vind

bottom of page